SK Zlonice

oficiální stránky fotbalového sportovního klubu zlonice

Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 po  út  st  čt  pá  so  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
151617181921
22232425262728
2930     

Partner SK Zlonice

 

SK Zlonice – Baník Švermov

3:4 na p.k. (poločas 2:0)

Kousek od cíle třech bodů.

Cílem v tomto utkání byly tři body a hlavně vymazat dojem z minulého utkání. Začátek zápasu se nám povedl po akci Novák – Melichar se druhý jmenovaný ocitl před téměř prázdnou bránou a bylo to 1:0!!!!

V 19.min dostal ŽK Petr, který nešetrně poslal k zemi hráče hostů. Musím ještě zmínit, že hrál pod prášky a svou obětavost dokázal korunovat i dobrým výkonem. Něco podobného se jen tak nevidí a hlavně takový přístup , kdyby měli ostatní hráči aspoň z poloviny a nemyslím tím jenom hráče A týmu, ale i B týmu.

Zpět k zápasu.   V 21.min vyslal Petr z tresného kopu Demetera a ten nádherně zpracoval míč a z první nedal brankáři šanci 2:0!!! Co víc jsme si mohli přát. Byli jsme lepší a dařilo se proměňovat i šance. V 30.min měl velkou šanci „Novas“, který po pasu od Demetera byl sám před brankářem, ale nedokázal skórovat. V 33.min zkusit skórovat znovu Demeter, ale tentokrát se nezadařilo. V poslední minutě první půle ještě obdržel výše jmenovaný ŽK, myslím z důvodu nějaké námitky na posuzování některých nepřesných rozhodnutí rozhodčího. Poločas 2:0!!!!

Do druhé půle jsme nastoupili s jednou změnou. Petra, který toho měl opravdu plné zuby, nahradil další z těch, kteří nemůžou hrát naplno a i tak pomáhá týmu - L.Gil. Zrovna výše jmenovaný dostal krásnou nahrávku, dokázal se dostat až před brankáře hostů i když byl faulován, ale trestuhodně nedokázal proměnit. Škoda. To bylo možná klíčové.

Hosté v druhém poločase také vystřídali a jako by to byl jiný tým. V útoku nastoupil starý „mazák“ Růžička a dokázal velmi podporovat i hráče hostů s č.18 Šimůnka, který údajně hrál za Spartu. V 59.min přišla první černá chvilka , když M.Gil nedokázal odkopnout míč, který letěl po zemi a v malém vápně dokázal Zdeněk Veselý pokrýt hostujícího hráče , ale ne již odkopnout míč a hosté udeřili a dokopli míč do brány 2:1!!!

To hosty ještě více nakoplo a začali kousat ještě více. Dokonce v 65.min dokázali ještě vyrovnat 2:2!!! To to již s námi vypadalo dost bledě a hosté měli navrch i psychicky a hlavně fyzicky. V 70.min obdržel ŽK Novas, který hrál dobrý zápas a bylo ho plné hřiště. Jen se trefit mezi tyče. V 72.min po rohu se po odraze dostal k míči Ráďa Nauš a krásnou střelou znovu dal šanci na tři body 3:2. Další z těch, kteří na hřišti létali a dělali maximum pro vítězství. Také Peggy v naší bráně měl dost práce a dokázal podrže:t jako vždy, ale byla tam občas vidět i nerozhodnost, zda třeba vyběhnout či nikoli a dále výkopy - alespoň v první půli nebyly zrovna ideální.

Byli to nervy, v 75.min právě Šimůnek dokázal , že je dobrý fotbalista a je rozdílový hráč a krásně si navedl míč a z místa před velkým vápnem nechytatelně vystřelil do šibenice a bylo to 3:3!!!  ŽK ještě obdrželi Naušik a Novas. V tu chvíli jsme si přáli, aby již byl konec a druhý bod jsme získali z p.k. Hosté hrozili , Demeter toho měl plné zuby a i další mleli z posledního a mladí hráči hostů dále „bodali“. V 85.min jsme měli zase obrovskou šanci my a Meli nebezpečně vystřelil, rána byla ještě tečovaná , ale šla mimo branku.

KONEC ZÁPASU 3:3!!!

Na závěr bych ocenil bojovnost hráčů a zejména někteří zaslouží absolutorium za svůj výkon.

Umřeli jsme na šance a tak trochu na užší kádr, kdy pokud někdo chybí, tak se těžko shání hráči i na lavičku a dále fyzička.

Bohužel nám nevyšly penalty, ale ať se nikdo na mě nezlobí, musím v tomto pokárat hráče za to , že proti „negolmanovi“ nedokázali dát míč jen podél něj a proměnit penaltu , tak jako Nauš a M.Gil. Možná zabrousit na zápas či trénik žáků a něco okoukat. To nás může mrzet.

Sestava :

Kopecký

M.Gil    Havliš           Veselý       Koula Vopata      Klusáček    Nauš       Melichar Novák                                Demeter Střídání : L.Gil, K.Košťák, připraven Dryák

Branky : Melichar, Demeter, Nauš

Trenér : Jiří Koutný

Vedoucí mužstva : J.Kohout

platba pomocí QR kódu

dospělí - hráči ( 1200Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


QR kod dospěli

 

 

platba pomocí QR kódu

Členství klubu ( 800Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


členství

 

 

Partneři SK Zlonice

logo mestys zlonice

stedoesk kraj

www.kr-stredocesky.cz

MSMT logotyp text CMYK cz

www.msmt.cz

 

logo skvely net

Mgr. Lukáš Záveský IČ 76567036

tvorba webových stránek

telefon: 775 176 418

lukas.zavesky@skzlonice.cz

logo kubasek

K KUBÁSEK AUTODOPRAVA
Zemní práce, stavební práce,
demolice, nákladní
doprava
a přeprava,
jeřábnické práce

+420 724 260 517

Páleč 86, 273 71 Zlonice

frantisek.kubasek@seznam.cz
tomas.kubasek@seznam.cz

logo kucaba

MILAN KUČABA
Zemní práce
minibarem
s rypadlem.
Kontejnery, prodej písku
Hloubení základů, výkopy
bazénů, ú
prava terénů,
demoliční a bourací práce JCB

+420 603 845 993

Revoluční 337, 273 71 Zlonice

m.kucaba@seznam.cz 

ELZAS technik s.r.o.
Zdvihací zařízení – práce,
půjčovny, prodej
Výškové pracovní plošiny
Elektroinstalační práce, revize, elektromontážní práce
Revoluční 368,
Zlonice 273 71

+420 604 135 235

www.elzas-sluzby.cz

logo Zima Beranek

ZÍMA – BERÁNEK
Kompletní zemní práce
273 71 Zlonice, Vyšínek 51
Zemní práce minibarem,
kontejnery, ú
pravy terénů,
pokládky chodníků,
z
ateplení fasád, stavební
práce,
kanalizace

logo GN hromosvody

www.ginov.cz

Komplexní řešení hromosvodů Montáže, revize, aktivní hromosvody Nátěry a opravy hromosvodů Rekonstrukce Projekty, demontáže Svody pomocí horolezecké techniky Beřovice 15, 273 71

+420 774 547 780


 

logo KAMEN ZBRASLAV

KÁMEN ZBRASLAV, a.s.
těžba kamene
kamenivo pro asfaltové a nestmelené směsi, betonu a kolejových loží
těžba písku, výroba a doprava betonu
Žitavského 1178, 156 Praha 5

+420257922231

www.kamenzbraslav.cz

Jiří Webinger - MAD

poskytování linkové, mezinárodní i smluvní dopravy

Chržínská 685 273 24  Velvary

telefon: 315 761 163