SK Zlonice

oficiální stránky fotbalového sportovního klubu zlonice

Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 po  út  st  čt  pá  so  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
151617181921
22232425262728
2930     

Partner SK Zlonice

 

SOKOL HOSTOUŇ : SK ZLONICE ( 2 : 2 )

                        4 : 3 p.k.

Tomáš Kopecký

Dominik Tóth, Radek Nauš, Petr Klusáček, Martin Gil

Jiří Melichar, Petr Bakos, Jakub Švarc, Jakub Novák

Michal Demeter, Lukáš Košťák

BRANKY : 16.- Miroslav Slanina (H ), 26.- Petr Bakos, 30.- Lukáš Košťák, 39. a 47. - František Motlík ( H ), 55.- Lukáš Samek

STŘÍDAL : Lukáš Samek, Karel Košťák, Miroslav Havliš

Pokutové kopy - Krupička ( H ) 1 : 0, L. Košťák 1 : 1, Kubát ( H ) 2 : 1, M. Gil – neproměnil, Slanina ( H ) – neproměnil, J. Novák – neproměnil, Nachtigal ( H ) – neproměnil, P. Bakos – neproměnil, Jansa ( H ) – neproměnil, R. Nauš 2 : 2, Bureš ( H ) 3 : 2, P. Klusáček – neproměnil.

NIC NEŘEŠÍCÍ, PŘESTO HŘEJIVÝ BOD

Ze hřiště vysokého favorita a aktuálně třetího celku tabulky Hostouně jsme přivezli zcela nečekaně jeden bod za remízu. I když je pro nás nic neřešící přesto potěší. Potěšil však především výkon a nasazení hráčů. Ač jsme nebyli v utkání lepším týmem dokázali jsme jednoduchou hrou vzdorovat útočné vozbě domácího celku. V obraně jsme hráli pozorně a především nic nevymýšleli, a když už jsme se dopustili chyb, tak Kopecký mužstvo podržel. Po dlouhé době jsme měli všichni radost z výkonu, který předčil očekávání. Bohužel loterie v zahrávání pokutových kopů není naší oblíbenou disciplínou. V té mimochodem nevynikali ani domácí borci, ale byli přec jen o chloupek lepší. Škoda je rovněž vyrovnávací branky těsně před poločasem z hlavy Fr. Motlíka, jehož nedokázal uhlídat J. Švarc.

Domácí zahajují hru aktivním kombinačním fotbalem s pokusy o rychlé vysunutí svých útočných hráčů dlouhými nákopy po křídlech. Počáteční tlak ustojíme. Při vlastní rozehrávce však příliš mnoho chybujeme a lacino odevzdáváme míč zpět na kopačky domácích borců. První varování pro naše barvy přichází v 11. min. kdy domácí hráč zprava proniká do vápna a zakončuje těsně vedle levé tyče. V 15 min. ztrácí na polovině hřiště míč J. Novák a rychlý kontr po levé straně končí centrem do vápna, kde propadá na kopačky domácího kapitána Slaniny a ten tváří v tvář Kopeckému nemá prudkou střelou problémy rozvlnit síť 1 : 0. Domácí nadále tvoří hru, zatím co naši vyrážejí na jejich polovinu sporadicky. Přesto se nám v 26. min. podaří vyrovnat, jak se říká z ničeho. Míč od M. Gila končí na levé straně u M. Demetera, který jej přihraje na střed P. Bakosovi, ten si jej posune a pak míč otře o levou tyč a ten končí v síti 1 : 1. Ve 30. min. je ještě veseleji. To J.Švarc najde na levé straně hřiště L. Košťáka, který si míč v souboji přistrčí hlavou a pak za vápnem trefí parádně levý vingl hostouňské branky 1 : 2. Lukáš je svátečním střelcem, ale když se trefí, tak je z toho vždy parádní branka. Předtím byl však nejméně třikrát lapen do ofsajdové pozice. Tomu co se stalo, moc nevěříme a opaření jsou trochu i domácí. V 30.min. mají domácí k dispozici tr. kop z exkluzivní vzdálenosti hranice velkého vápna po přísně posouzeném faulu P. Klusáčka. Zatímco náš hráč jde do souboje tělem, tak domácí borec s vysoko zdviženou kopačkou, kterou má Klusi i po zápase pěkně obtisknutou na paži. Domácí exekutor trefuje krásnou střelou břevno, od něhož se míč odráží před brankovou čáru, aby se opět dostal na velké vápno, odkud přichází další rána a v pořadí druhé břevno. V 35. min. zahráváme trestný kop i my, po faulu na Meliho. Baky však pouze knokautuje hráče ve zdi a odražený míč do strany M. Gil zahraje při pokusu o centr do autu. V 39. min. přichází vyrovnávací branka domácích. J. Švarc zahraje míč na rohový kop a vzápětí v hlavičkovém souboji s Motlíkem propadá. Míč do středu branky otře břevno a končí v zařízení 2 : 2. Velká škoda dostat branku před odchodem do kabin.

Krátce po nástupu do II. poločasu se prosadí opět Motlík a opět je to hlavou. Po trestném kopu z levé strany dostane opět od svého strážce Švarce příliš prostoru a je to 3 : 2. Když se jedná o hráče divizního kalibru, je potřeba mu to alespoň znepříjemnit. Od obdržené třetí branky až do 63 min. se hra přelévala od vápna k vápnu, avšak bez výraznějších ohrožení brankářů. V inkriminované minutě přichází nejprve chyba M. Gila, který namaže protihráči a posléze na ni navazující chyba J. Švarce hrajícího ne příliš povedené utkání. Důsledek ? Osamocený hráč sám před Kopeckým s rozhodnutím do jakého prostoru míč jen uklidit. Kopecký však vytahuje fantastický zákrok a domácí borec si může rvát vlasy. ( mimochodem Gil se Švarcem dluží Kopeckému pivo !!! ) Nedáš – dostaneš. I tohle v tomto utkání platilo. Hned po obrovské šanci domácích udeřilo naše mužstvo. Z pravé strany našel po zemi ve vápně Baky L. Košťáka, před nímž stál už jen brankář. Míč se Lukáši však zamotal mezi nohy, ale se štěstím jej ještě stačil přistrčit vedle stojícímu Samkovi a ten placírkou prostřelil hradbu těl již navrátivších se obránců 3 : 3. V 84. min. se z pravé strany ve vápně dostal do dobré palebné pozice Motlík, kterému  dovršení hattricku zhatil spolehlivým zákrokem opět Kopecký. Následně měl velkou příležitost Baky, jemuž však v běžeckém souboji již nezbývalo mnoho sil. To střídající Samek se mohl stát slavným, když téměř ve shodné minutě po pasu za obranu postupoval sám na brankáře, ale strachy se mu zřejmě rozklepaly nohy a předčasné zakončení z hranice velkého vápna skončilo daleko vedle branky. No a pak už se šlo na pokutové kopy. Dopadlo to, jak to dopadlo. Gilovu ránu k tyči brankář vytáhl, Novák trefil tyč, Bakose pokus byl vyražen nohou padajícího golmana a Klusáček si chtěl míč asi ponechat na památku a tak jej poslal vysoko nad branku ve směru na Zlonice. Kopecký chytil dva pokutové kopy a jednou jej ochránilo břevno. Dnes bych kromě týmového ducha a obětavosti celého mužstva vyzdvihl výkon obou stoperů Nauše s Klusáčkem a opětovně brankáře Kopeckého. Zapomenout nemohu ani na spolehlivý výkon arbitrů, kteří nechali hru plynout a rozhodovali objektivně. Stejně jako předchozí duely, je to jen o fotbale a to je dobře.

Tomáš Smetana

platba pomocí QR kódu

dospělí - hráči ( 1200Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


QR kod dospěli

 

 

platba pomocí QR kódu

Členství klubu ( 800Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


členství

 

 

Partneři SK Zlonice

logo mestys zlonice

stedoesk kraj

www.kr-stredocesky.cz

MSMT logotyp text CMYK cz

www.msmt.cz

 

logo skvely net

Mgr. Lukáš Záveský IČ 76567036

tvorba webových stránek

telefon: 775 176 418

lukas.zavesky@skzlonice.cz

logo kubasek

K KUBÁSEK AUTODOPRAVA
Zemní práce, stavební práce,
demolice, nákladní
doprava
a přeprava,
jeřábnické práce

+420 724 260 517

Páleč 86, 273 71 Zlonice

frantisek.kubasek@seznam.cz
tomas.kubasek@seznam.cz

logo kucaba

MILAN KUČABA
Zemní práce
minibarem
s rypadlem.
Kontejnery, prodej písku
Hloubení základů, výkopy
bazénů, ú
prava terénů,
demoliční a bourací práce JCB

+420 603 845 993

Revoluční 337, 273 71 Zlonice

m.kucaba@seznam.cz 

ELZAS technik s.r.o.
Zdvihací zařízení – práce,
půjčovny, prodej
Výškové pracovní plošiny
Elektroinstalační práce, revize, elektromontážní práce
Revoluční 368,
Zlonice 273 71

+420 604 135 235

www.elzas-sluzby.cz

logo Zima Beranek

ZÍMA – BERÁNEK
Kompletní zemní práce
273 71 Zlonice, Vyšínek 51
Zemní práce minibarem,
kontejnery, ú
pravy terénů,
pokládky chodníků,
z
ateplení fasád, stavební
práce,
kanalizace

logo GN hromosvody

www.ginov.cz

Komplexní řešení hromosvodů Montáže, revize, aktivní hromosvody Nátěry a opravy hromosvodů Rekonstrukce Projekty, demontáže Svody pomocí horolezecké techniky Beřovice 15, 273 71

+420 774 547 780


 

logo KAMEN ZBRASLAV

KÁMEN ZBRASLAV, a.s.
těžba kamene
kamenivo pro asfaltové a nestmelené směsi, betonu a kolejových loží
těžba písku, výroba a doprava betonu
Žitavského 1178, 156 Praha 5

+420257922231

www.kamenzbraslav.cz

Jiří Webinger - MAD

poskytování linkové, mezinárodní i smluvní dopravy

Chržínská 685 273 24  Velvary

telefon: 315 761 163