SK Zlonice

oficiální stránky fotbalového sportovního klubu zlonice

Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 po  út  st  čt  pá  so  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
151617181921
22232425262728
2930     

Partner SK Zlonice

 

SK ZLONICE : SOKOL MŠEC ( 2 : 2 )

2 : 4

Tomáš Kopecký

Martin Gil, Radek Nauš, Jakub Švarc, Dominik Tóth

Petr Klusáček, Petr Bakos, Josef Průcha, Jiří Melichar

Lukáš Gil, Jakub Novák

STŘÍDAL : Lukáš Samek, Michal Špeta ml., Miroslav Havliš, Karel Košťák

BRANKY : Petr Bakos, Jakub Novák, Lukáš Gil

JSME PROSTĚ MUŽSTVO JEDNOHO POLOČASU

Den po pálení čarodějnic jsme v dohrávce 1. jarního kola přivítali celek S. Mšec. Ten měl o jeden den více na rekonvalescenci, neboť na rozdíl od nás hrál již v sobotu a my v neděli ve Slaném. Právě o tomto víkendu utrpělo naše mužstvo debakl v poměru 7 : 2. Škoda, neboť dosavadní jarní výsledky i když nedopadly příznivě nebyly nikterak hrozivé. I v tomto utkání byly body na dosah, avšak míč je kulatý a vyhrává ten, kdo dá více branek. Den před utkáním se muselo narychlo ještě řešit vykoupení R. Nauše za udělení ČK ve Slaném, což se zdařilo. Nezdařil se však konečný výsledek. Bohužel jsme si nechali soupeře vždy utéci o dvě branky a to se pak těžko dohání.V I. poločase se nám to ještě po brankách P. Bakose a J. Nováka podařilo, ve druhém již nikoliv. Na můj vkus jsme měli přehršle velmi dobrých příležitostí ke skórování, ale nebyli jsme buď dostatečně důrazní, nebo nám chybělo i pověstné štěstí. Trochu jsem taktéž rozčarován na hlavního arbitra, který ze tří ( z mého pohledu čtyř ) jasných penaltových zákroků na naše hráče, neodpískal ani jeden. I hostující vedoucí se podivoval nad tím, že nebyl alespoň jeden takto posouzen. No nic, je to za námi. Ve Slaném už při podobných situacích údajně píšťalka rozhodčího řvala.

Utkání začínáme poněkud zakřiknutě a tak v 5 min. přichází první akce hostí, kteří zahrozí po levém křídle a následně trefují boční síť. V 6 min. přichází první sporný moment. Po centru z pravé strany jde do hlavy L. Gil, ale ve výskoku je evidentně zezadu sražen rukama bránícího hráče. Pokutový kop se nepíská. Stejně tak se nepíská další penaltový zákrok v 8 min. po průniku Klusiho do vápna, kdy je podražen. Z hráčů je cítit flustrace, protože spravedlnosti se nedočkáte. Co více však pískat ? V 11 min. posílá Bakos na střed velkého vápna míč na L. Gila, ale hostující obránce předvede akrobatický a efektivní zákrok se zažehnáním šance na rohový kop. Následný centr před branku je odvrácen na velké vápno, kde Melimu pěkně sedne střela mířící ½ m pod klacek, která je však před čarou vyhlavičkována. V 15 min. přichází nucené střídání hostujícího brankáře, který se srazil s J. Novákem. Rozhodčí situaci opět jako penaltovou neposoudí a naopak se kope od branky. Opět dost dobře nechápu posouzení této situace, kdy je náš hráč u míče dříve nežli brankář a kdy jej dokonce před ním hlavou hlavičkuje před sebe do strany a brankář aniž by míč zasáhl, vjede do Nováka a dojde ke srážce. V 18 min. putuje míč po ose Bakos – Melichar až na velké vápno k L. Gilovi jehož střela je zblokována. V 19 min. přichází další penaltový zákrok ve vápně hostí, kdy je skrumáži a možnosti k zakončení nakopnut do lýtka J. Švarc –pokutový kop – NE. To už je trochu silné kafe. A tak po všech těch šancích a neodpískaných faulech přichází ve 24 min. vedoucí branka hostí. Po akci z pravého křídla si míč hráč hostí navede na hranu velkého vápna a gólem ala Salah do druhého vinglu uvádí svůj tým ve vedení 1 : 0. Očtyři minuty později přichází téměř identická situace s přihrávkou na střed vápna a prostřelení Kopeckého, stav 0 : 2. V 31 min. vybojuje na vlastní polovině P. Bakos míč, s nímž postupuje z pravé strany až před vápno soupeře, odkud jej na střed předkládá J. Novákovi, avšak střela je opět zblokována. O minutu později proniká opět Bakos do vápna a jeho přihrávka před branku je odklizena skluzem na rohový kop. A ve 33. min. Bakos do třetice. Autové vhazování Klusiho z pravé strany končí na hlavě Bicana a míč přistává ve vápně k nohám Bakyho, který ve výhodné pozici přestřeluje. Snížení přichází ve 37 min. po rohovém kopu, kdy je míč odvrácen na velké vápno. Jeho posunutí do leva přináší střelu Bakyho k přední tyči a snížení stavu 1:2. Ve 40 min. vysílá Bican míč na hlavu L. Gila, který prodlužuje na Nováka a ten střelou o horní klandr srovnává skóre 2 : 2. Obrat mohl být dokonán ve 43 min., kdy Baky našel na vápně Novise, který však nastřelil bránícího hráče. Do kabin odcházíme celkem spokojeni, že se nám podařilo srovnat skóre a že je stále oč hrát.

Z kabiny však vyběhlo zřejmě zcela jiné mužstvo. Svým výkonem ve druhém poločase jsme potvrdili, že jsme týmem jednoho poločasu. Hned v úvodu hosté zahrozí a mohou vstřelit další branku. Celkem tři zakončení v jedné šanci nakonec končí v náručí Kopeckého. V 51 min. přichází chybné vystavení hostujícího útočníka do ofsajdové pozice a jeho sólo končí přehozením Kopeckého 2 : 3. I rozhodující brance předcházela hrubá individuální chyba Havliše. Místo odhlavičkování míče do pole přichází malá domů přes hlavu. Kopecký si svůj úmysl jíti míči v ústrety v polovině cesty rozmyslí, počne couvat do branky a hostující hráč nemá s jeho obstřelením na vzdálenější tyč žádný problém 2 : 4. V 70 min. střílí z pravé strany M. Gil, jehož ránu brankář pouze tlumí, avšak nezastavuje a míč končí vedle tyče na rohovém kopu. Jdeme do plných, čehož hosté využívají k protiútokům a po jednom z nich chytá Kopecký tutovku u tyče. Bohužel ve hře nejsme tam, kde nás je zapotřebí, nemáme odražené míče a příliš často kazíme rozehrávku. Hosté si stav už pohlídají. Kosmetická úprava výsledku přichází až v nastaveném čase z kopačky L. Gila 3 : 4. Na obrat je příliš pozdě a tak přicházíme o další cenné body z domácího prostředí.

Dvakrát škoda, dnes jsme neodehráli špatné utkání. Srazily nás však individuální chyby a trošku i nepřejícnost arbitra. Moc bodů zřejmě už neuhrajeme, teď náš čeká rozjetá Unhošť, pak nevyzpytatelný Tatran a pak už těžký venkovní trojboj Hostouň – V. Dobrá – Doksy. Musíme se s tím nějak poprat, nic jiného nám totiž nezbývá.

                                                                     Tomáš Smetana

platba pomocí QR kódu

dospělí - hráči ( 1200Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


QR kod dospěli

 

 

platba pomocí QR kódu

Členství klubu ( 800Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


členství

 

 

Partneři SK Zlonice

logo mestys zlonice

stedoesk kraj

www.kr-stredocesky.cz

MSMT logotyp text CMYK cz

www.msmt.cz

 

logo skvely net

Mgr. Lukáš Záveský IČ 76567036

tvorba webových stránek

telefon: 775 176 418

lukas.zavesky@skzlonice.cz

logo kubasek

K KUBÁSEK AUTODOPRAVA
Zemní práce, stavební práce,
demolice, nákladní
doprava
a přeprava,
jeřábnické práce

+420 724 260 517

Páleč 86, 273 71 Zlonice

frantisek.kubasek@seznam.cz
tomas.kubasek@seznam.cz

logo kucaba

MILAN KUČABA
Zemní práce
minibarem
s rypadlem.
Kontejnery, prodej písku
Hloubení základů, výkopy
bazénů, ú
prava terénů,
demoliční a bourací práce JCB

+420 603 845 993

Revoluční 337, 273 71 Zlonice

m.kucaba@seznam.cz 

ELZAS technik s.r.o.
Zdvihací zařízení – práce,
půjčovny, prodej
Výškové pracovní plošiny
Elektroinstalační práce, revize, elektromontážní práce
Revoluční 368,
Zlonice 273 71

+420 604 135 235

www.elzas-sluzby.cz

logo Zima Beranek

ZÍMA – BERÁNEK
Kompletní zemní práce
273 71 Zlonice, Vyšínek 51
Zemní práce minibarem,
kontejnery, ú
pravy terénů,
pokládky chodníků,
z
ateplení fasád, stavební
práce,
kanalizace

logo GN hromosvody

www.ginov.cz

Komplexní řešení hromosvodů Montáže, revize, aktivní hromosvody Nátěry a opravy hromosvodů Rekonstrukce Projekty, demontáže Svody pomocí horolezecké techniky Beřovice 15, 273 71

+420 774 547 780


 

logo KAMEN ZBRASLAV

KÁMEN ZBRASLAV, a.s.
těžba kamene
kamenivo pro asfaltové a nestmelené směsi, betonu a kolejových loží
těžba písku, výroba a doprava betonu
Žitavského 1178, 156 Praha 5

+420257922231

www.kamenzbraslav.cz

Jiří Webinger - MAD

poskytování linkové, mezinárodní i smluvní dopravy

Chržínská 685 273 24  Velvary

telefon: 315 761 163