SK Zlonice

oficiální stránky fotbalového sportovního klubu zlonice

Velká Dobrá  A   x     Zlonice   A

     3   :   0, pol. 1:0   

 

Sestava: Kopecký

Gil M.    Klusáček   Švarc Toth

Melichar    Novák     Bakos  

Demeter   Gil L.    Košťák K.

Střídání: 59' Z. Veselý za Kubu Švarce, 67' F. Daniel za Michala Demetra, 84' S. Dryák za Petra Bakose

Góly soupeře: 43' Honetschläger, 61' Hrubý, 65' Porazil

 

K utkání v Dobré těžko něco říkat. Kdo byl, viděl na vlastní oči. Zápas to byl krásný, plný akcí na obou stranách. Naše starosti však začaly již před začátkem uktání. Po srazu na hřišti nás bylo málo, někteří již předem odjeli na plánovanou rozlučku se svobodou našich mládeců, které čeká v těchto dnech chomout a tím jsme byli oslabeni již v úvodu. Někteří v týmu nebyli "nejčerstvější". Nebyla domluvená doprava, prostě v sobotu vázlo úplně vše. Vypomohli kluci z B týmu.

Po příjezdu do Dobré a vstupu na hřiště to nevěstilo nic dobrého. Opak byl dle mého pravdou. Již i minulé zápasy s Hostouní a Doksy byly velmi dobré, ale bohužel bez výhry. Teď vemte pánové v potaz, kdyby se ještě trénovalo - to by byl hladký průjezd celou soutěží, co? Takto nyní to spíše nevypadá. Ale ani to kluky neodradilo a pustili se do boje.

Hra se první poločas přelévala z jedné strany na druhou. V první polovině poločasu hned kopeme penaltu na faulovaného K. Švarce. Ujímá se jí dle mého z nerozumu či přehřátí Kuba, který s velkou námahou po faulu vstává a místo aby oddechl, narovnal, překonal bolest, šel kopat. ALe nikdo jiný nechtěl. Střelil přímo do brankáře. Možná to být gól, vyvíjel se zápas úplně jinak, protože domácí se celý poločas až do vstřelení první jejich branky těsně před půlí v 43' stále na place jen hádají a osočují jeden druhého a nic moc na první tým v tabulce nepředvádí, jejich obrana je nedokonalá a zkušený brankář Zlata má někdy i dost práce a dával to pak hochům patřičně najevo. Hra se řelévá sem a tam. Více vybojovaných míčů z rozehrávek má soupeř, ale šance máme i na naší straně - ale bez proměnění. I soupeř nedal neskutečné tutovky, v dalším útoku Tomáše v brance obtesávají, ale Tomáš zvládal vyrážet, jednou mu na brankové čáře pomohl Kuba Švarc a vykopl. Nutno podotknout, žel Tomáš měl plné ruce práce nejen ze střely soupeře, ale i svých kolegů. První gol padl po nedůrazné obraně v rohu hřiště u naší hrány. Melichal neubránil svého hráče, ten přihrál svému spoluhráči a M. Gil nestihl ani postřehnout, že byl míš odehrán do vápna, kde trošku zaspal Kuba Švarc a Šimon Honetschläger ho přehlavičkoval přímo do naší sítě. Soupeř vede 1:0.

I v druhém poločase máme šance - Dimi chtěl přehodit brankáře a míč škrtá břevno a padá na vrchni síť branky. Baky střílí z pravé strany, střela škrtá opět břevno, sveze se po něm na opačnou stranu a soupeř odkopává.

V 57' minutě odkulhává ze hřiště Kuba Švarc a již se nevrací. V 59¨ho nahrazuje Veselý. Po střídání je v našich zadních řadách dle mého trošku zmatek, kdo koho hlídá a kde má být a tak dostáváme 2. gól. Následuje žlutá karta Veselého, který se již během 3 minut na place nepohodl s Podrazilem - i když nutno dodat, ten si mohl schovat ruce, které stále používal, znáte to - malý, ale šikovný. Rozhodčí ho neviděl. Zato Zděnkův faul byl oceněn žlutou. Další útok domácích v 65. minutě vypadal, že je zažehnán, tři brání Porazila ve vápně, ale tomu se stejně podaří míč dostat do brány za záda Kopeckého. Je to takový gumídek na gumičce s turbo motorem. Ale i tak se s jeho osobní obranou kluci během celého zápasu poprali dobře. Blížil se konec zápasu, kdy odstupuje Baky. Na hřišti je u našich již vidět únava, dochází síly. Vybojované míče při přechodu do útoku lehce získává soupeř, někdy mu míč předáváme na stříbrném podnose. Ale soupeř již nevyužil.

Pokud bych měla zhodnotilt kluky jako celek, byl to moc hezký zápas, všichni se snažili dle svých možností. Kluci překvalipi, jak jsem psala již na začátku, poslední tři zápasy supr hra. Pokud vyzdvihnout jednoho, tak pro tento zápas byl jedničkou pro mě D. Toth. Jen se přestat bát a víc si dovolit a pak Meli - naše motorová myš. Ten sice vybojuje balon, ale pořádně nepředá. Klusi - ten by za své akce dnes měl dostat nějakou zvláštní hereckou cenu - loket, ruka na straně jedné a bránění Porazila na straně druhé. Na toho také Porazil vyzkoušel své ruce, chvilku to vypadalo u střídačky jak šermovaná, ale nakonec menší to vzdal. M. Gil - čím je více v zadu se mi líbí více, ale má své mouchy, Baky - běhal, co mu síly stačily, gól mu nevyšel ani vlastní. No některým to vyloženě nešlo - možná tím, že nebyli na svém obvyklém postu, ale i tam je míč kulatý. Všem - chce to více mluvit na sebe a ne jen držkovat, že ten druhý něco zkazil blbě nahrál a rozhazovat rukama. To vám nepřidá. Zde byl klid i od fanoušků, nikdo na vás nepovykoval. Na tom nese určitě zásluhu i trio rozhodčích, kteří pískali velmi dobře. Ještě jednou děkuji za váš výkon všem a hlavně za pomoc klukům z B a také Michálku Špetovi ml. za pomoc na lavičce  na postu vedoucího týmu. Nikdo jiný nebyl.

Zápas jsem hodnotila svýma očima a vím, ani já nejsem dokonalá, tak se moc nedivte, ale nikdo jiný tam nebyl a ti, kteří byli si po rozlučce nic vlastně nepamatovali. Tak alespoň takto.

 

Radomila Beranová

 

Partneři SK Zlonice

logo mestys zlonice

stedoesk kraj

www.kr-stredocesky.cz

MSMT logotyp text CMYK cz

www.msmt.cz

 

Jiří Webinger - MAD

poskytování linkové, mezinárodní i smluvní dopravy

Chržínská 685 273 24  Velvary

telefon: 315 761 163

Mgr. Lukáš Záveský IČ 76567036

tvorba webových stránek

telefon: 775 176 418

lukas.zavesky@skzlonice.cz

logo kubasek

K KUBÁSEK AUTODOPRAVA
Zemní práce, stavební práce,
demolice, nákladní
doprava
a přeprava,
jeřábnické práce

+420 724 260 517

Páleč 86, 273 71 Zlonice

frantisek.kubasek@seznam.cz
tomas.kubasek@seznam.cz

logo kucaba

MILAN KUČABA
Zemní práce
minibarem
s rypadlem.
Kontejnery, prodej písku
Hloubení základů, výkopy
bazénů, ú
prava terénů,
demoliční a bourací práce JCB

+420 603 845 993

Revoluční 337, 273 71 Zlonice

m.kucaba@seznam.cz 

logo DHL

DHL Supply Chain s.r.o.
Loděnická 963,
Pohořelice 691 23
KOMPLEXNÍ
LOGISTICKÉ SLUŽBY

+ 420 519 405 101

www.dhl.cz 

logo Zima Beranek

ZÍMA – BERÁNEK
Kompletní zemní práce
273 71 Zlonice, Vyšínek 51
Zemní práce minibarem,
kontejnery, ú
pravy terénů,
pokládky chodníků,
z
ateplení fasád, stavební
práce,
kanalizace

logo GN hromosvody

www.ginov.cz

Komplexní řešení hromosvodů Montáže, revize, aktivní hromosvody Nátěry a opravy hromosvodů Rekonstrukce Projekty, demontáže Svody pomocí horolezecké techniky Beřovice 15, 273 71

+420 774 547 780

logo tomes

www.autodily-tomes.cz

logo KAMEN ZBRASLAV

KÁMEN ZBRASLAV, a.s.
těžba kamene
kamenivo pro asfaltové a nestmelené směsi, betonu a kolejových loží
těžba písku, výroba a doprava betonu
Žitavského 1178, 156 Praha 5

+420257922231

www.kamenzbraslav.cz

 

ELZAS technik s.r.o.
Zdvihací zařízení – práce,
půjčovny, prodej
Výškové pracovní plošiny
Elektroinstalační práce, revize, elektromontážní práce
Revoluční 368,
Zlonice 273 71

+420 604 135 235

www.elzas-sluzby.cz

 

 

logo amania

 

logo nikeshop