SK Zlonice

oficiální stránky fotbalového sportovního klubu zlonice

Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 po  út  st  čt  pá  so  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
151617181921
22232425262728
2930     

Partner SK Zlonice

 

SK ZLONICE : TJ SOKOL KLOBUKY ( 1 : 2 )

           2      :     3

Tomáš Kopecký

Jakub Novák, Jakub Švarc, Miroslav Havliš, Lukáš Košťák

Radek Nauš, Martin Špeta, Petr Klusáček, Jiří Melichar

Petr Bakos, Lukáš Gil

Střídal : Josef Průcha, Dominik Tóth, Lukáš Samek, Michal Demeter, Martin Gil

Branky : 23.- Martin Svoboda (KL), 32. a 85.- Ondřej Vébr ( KL ) 35.- Miroslav Havliš (ZL ), 80.- Michal Demeter ( ZL )

Červená karta – 51 – Jiří Melichar ( ZL )

JAK JEDNOOKÝ PORAZIL SLEPÉHO

Většina ze 180 přítomných diváků se mnou bude asi souhlasit, že fotbal za mnoho nestál. Úroveň utkání zcela odpovídala postavení obou týmů v tabulce a tak jsme byli svědky slabého okresního odvaru. Tento zápas měl být pro nás, možným odrazovým můstkem ke světlejším zítřkům a v případě výhry také možností jak teoreticky ještě alespoň trochu zdramatizovat dění na konci tabulky. Nic z toho se však nestalo. Hosté tentokrát na rozdíl od zápasu s Unhoští neriskovali a od začátku poslali na plac svého nejlepšího hráče Svobodu, který se ukázal jako pomyslný jazýček na misce vah.

Vrátím-li se na začátek utkání, pak musím konstatovat, že s motivací našich hráčů je to strašně těžké. V kabině hovoříte směrem k hráčům o tom, jaké možnosti toto utkání ještě může nabídnout a o tom, že i přes dosavadní nepříznivý průběh sezóny, lze s touto ještě něco udělat, avšak setkáte se pouze s udivenými pohledy ve stylu „ ty snad chceš ještě tuhle soutěž zachránit ? „ No a o tom to je. Chtít totiž musí všichni, a kde není vůle, není ani pomoci. Všichni tito hráči něco dokázali, vykopali B třídu, ale postupem času svým poněkud pohodlným přístupem také zapříčinili současný stav a těžko na tento argument slyší.

Utkání začalo mírnou převahou hostujícího týmu, který v krátkém sledu zahrával 3 rohové kopy, ale bez výraznějšího ohrožení naší branky. V 8 min. jsme se osmělili i my. Z pravé strany zacentroval před branku a L. Gilovi chyběly pouhé centimetry, aby míč usměrnil do branky. Ve 13 min. vysílají Klobuky za vápnem střelu k pravé tyči Kopeckého branky, ale ten vyráží na rohový kop. Až do 23. min. se nic kloudného neděje. Hosté vhazují na své polovině hřiště autové vhazování a vysílají dlouhým pasem po pravé straně do brejku Svobodu. S tím podstupuje neúspěšně běžecký závod M. Havliš a Svoboda prostřeluje Kopeckého po zemi ke vzdálenější tyči 0:1. Další ze zcela zbytečných obdržených branek. Mirek měl protihráči na své úrovni hrát do těla čímž by jej, vyřadil v dalším postupu na branku, ale volil chybnou variantu. Druhou branku přidávají hosté ve 32 min., kdy opět vhazují aut. Pohodlné zpracování míče a jeho následné prostrčení přes střed na vápno má za následek přesné zakončení O. Vébra 0 : 2. O tři minuty později vykřesáme naději po snižující brance M. Havliše. Z levé strany Klusáčkem zahrávaný tr. kop končí na hlavě R. Nauše na vzdálenější tyči, aby následně přistál u bližší tyče na hlavě M. Havliše 1 : 2.

Snaha o zvrácení průběhu zápasu ve II. poločase dostává těžkou ránu v 51 min., kdy je po druhé žluté kartě vyloučen J. Melichar za stažení soupeře za dres. Jirkovi nebudu nic vyčítat, je zvyklý hrát na plno a podobné věci se stávají, nehledě na skutečnost, že v minulosti jsem byl svědkem mnohem hloupějších vyloučení našich hráčů. Dostáváme se logicky pod tlak a šance hostí přibývají. V 60 min. jsme svědky ostřelování naší branky, kdy Kopecký spěchá v ústrety dlouhému balónu, který před dotírajícím útočníkem vyráží, avšak akce pokračuje střelou do odkryté branky, odkud je odvrácen na velké vápno a končí jejím přestřelením. V 66 min. zahrozí hosté z levé strany a přihrávka před branku končí těsně vedle. V 74 min. J. Průcha předkládá do pravé strany R. Naušovi a ten se snaží z úhlu prostřelit hostujícího brankáře, který však střelu vyráží na rohový kop. O čtyři minuty později hosté střílí těsně vedle levé tyče. V 79 min. se dočkáváme vyrovnání. R. Nauš posílá vysoký míč na střed velkého vápna, kde dochází k nedorozumění obránců s golmanem, čehož využije střídající M. Demeter a z otočky obloučkem vyrovnává 2 : 2. Z minima jsme tak vytěžili maximum. O to více mrzí, že se naši hráči snaží stále hrát útočně a zapomínají, že každý bodový zisk je dobrý. Přichází 85 min. a v ní akce Svobody, který se uvolní na pravé straně a pak předkládá na velké vápno O. Vébrovi, který nekompromisní ranou vrací hostům opět vedení 2 : 3. V 87 min., postupuje Svoboda sám na Kopeckého, ale ten se vytasí skvělým zákrokem a jednou rukou stoprocentní šanci likviduje.

Nutno sportovně přiznat, že hosté dnes zcela zaslouženě vyhráli, měli více šancí, hráli jednodušeji a zřejmě po vítězství také více toužili. Naše mužstvo hrálo bez nápadu a opět obdrželo zbytečné branky. Závěr utkání pak navíc nezvládlo takticky. Dnešní utkání, také jasně ukázalo, jak je dobré míti trochu natrénováno. V momentě kdy už šlapete vodu, těžko můžete s výsledkem něco udělat. Aby někoho v takovém zápase chytaly křeče, to už o lečem svědčí.

Tomáš Smetana

platba pomocí QR kódu

dospělí - hráči ( 1200Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


QR kod dospěli

 

 

platba pomocí QR kódu

Členství klubu ( 800Kč)

(do předmětu vaše příjmení)


členství

 

 

Partneři SK Zlonice

logo mestys zlonice

stedoesk kraj

www.kr-stredocesky.cz

MSMT logotyp text CMYK cz

www.msmt.cz

 

logo skvely net

Mgr. Lukáš Záveský IČ 76567036

tvorba webových stránek

telefon: 775 176 418

lukas.zavesky@skzlonice.cz

logo kubasek

K KUBÁSEK AUTODOPRAVA
Zemní práce, stavební práce,
demolice, nákladní
doprava
a přeprava,
jeřábnické práce

+420 724 260 517

Páleč 86, 273 71 Zlonice

frantisek.kubasek@seznam.cz
tomas.kubasek@seznam.cz

logo kucaba

MILAN KUČABA
Zemní práce
minibarem
s rypadlem.
Kontejnery, prodej písku
Hloubení základů, výkopy
bazénů, ú
prava terénů,
demoliční a bourací práce JCB

+420 603 845 993

Revoluční 337, 273 71 Zlonice

m.kucaba@seznam.cz 

ELZAS technik s.r.o.
Zdvihací zařízení – práce,
půjčovny, prodej
Výškové pracovní plošiny
Elektroinstalační práce, revize, elektromontážní práce
Revoluční 368,
Zlonice 273 71

+420 604 135 235

www.elzas-sluzby.cz

logo Zima Beranek

ZÍMA – BERÁNEK
Kompletní zemní práce
273 71 Zlonice, Vyšínek 51
Zemní práce minibarem,
kontejnery, ú
pravy terénů,
pokládky chodníků,
z
ateplení fasád, stavební
práce,
kanalizace

logo GN hromosvody

www.ginov.cz

Komplexní řešení hromosvodů Montáže, revize, aktivní hromosvody Nátěry a opravy hromosvodů Rekonstrukce Projekty, demontáže Svody pomocí horolezecké techniky Beřovice 15, 273 71

+420 774 547 780


 

logo KAMEN ZBRASLAV

KÁMEN ZBRASLAV, a.s.
těžba kamene
kamenivo pro asfaltové a nestmelené směsi, betonu a kolejových loží
těžba písku, výroba a doprava betonu
Žitavského 1178, 156 Praha 5

+420257922231

www.kamenzbraslav.cz

Jiří Webinger - MAD

poskytování linkové, mezinárodní i smluvní dopravy

Chržínská 685 273 24  Velvary

telefon: 315 761 163